divendres, 14 de novembre de 2008

BUBBLESHARE

PRESENTACIONS A INTERNET

Us proposem que feu unes presentacions personals amb diapositives per penjar als vostres blogs. En elles heu d'explicar tot el que vulgueu sobre vosaltres, la vostra família, els amics, l'escola, els vostres gustos i aficions... qualsevol cosa que volgueu que els altres coneixin de vosaltres. Les vostres presentacions han d'incloure fotografies i textos en català i les farem amb BUBBLESHARE , una pàgina web on ens podem crear un compte gratuït i carregar fotos per compartir amb els amics i la família. Per fer-ho heu de seguir les següents indicacions:

 1. Ves a BUBBLESHARE i clica sign up (a dalt a la dreta) per crear el teu compte personal. Recorda el correu i la contrasenya que posis, per que després els necessitaràs per tornar a obrir el teu compte. Un cop estàs registrat només has de anar a log in i posar l'usuari i contrasenya.
 2. Ara ja pots fer servir bubbleshare. El primer que has de fer és anar a create a new album i decidir els album settings (nom,tema i privacitat).
 3. A choose the photos pots triar les fotos que vols afegir amb browse for photos. Després podràs afegir més fotos o treure algunes de les que has pujat. Quan acabis clica NEXT. Heu d'afegir un mínim de 10 fotos.
 4. El teu àlbum ja està fet. Ara has d'editar les fotografies amb edit. Pots posar gizmos a les fotos, girar-les o esborrar-les.
 5. Heu d'escriure un títol (title) per cada foto describint el seu contingut. Ho heu de fer en català i procurant no fer faltes d'ortografia.
 6. Si aneu a sequence album podeu ordenar les fotos tal i com volgueu que apareixin a la vostra presentació.
 7. Ja teniu l'àlbum acabat! Però encara podeu editar-lo i canviar-lo tantes vegades com volgueu.
 8. Els àlbums acabats es poden compartir amb Blog album si els voleu afegir als vostres blogs, websites, myspaces... (només cal copiar i enganxar el codi HTML). Si es voleu publicar als vostres facebook cliqueu View album i share on facebook.

Quan tingueu els vostres àlbums acabats els heu de posar als vostres blocs personals. Aquí teniu un àlbum amb la meva presentació. Espero que us agradi!


BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

1 comentari:

 1. tino el bubbleshare me tiene manía!,no me deja ni en mi casa ni en ningún sitio,asi que esta tarde probaré en la biblioteca.

  salutacions

  ResponElimina